Marketing Promo

Shpejtësi dhe korrektësi për ju

Rreth Nesh

Marketing Promo është përfaqësuesi general-eksluzive nga Korporata Queisser pharma për territorin e Republikës së Kosoves në brendet Doppelherz, Protefix, Stozzon, Litozin, Ramend, Tiger balm.
Marketing Promo udhëhiqet nga profesionist të Shquar në nivelet akademike ndërkombetare në fushën e ekonomisë përkatësisht në marketing duke ofruar praktikat me innovative të punës dhe shërbimeve në tregun e Kosovës.

Marketing Promo është themeluar në Prishtinë në vitin 2012 me një traditë të shquar paraprake në lëmin e biznesit ndërkombëtar, Marketing Promo është kompani e specializuar në fushën e penetrimit të brendeve ndërkombëtare.

Tel: +383 45 695 299, +383 45 605 308, +38338604612
Adresa: 10000 Prishtinë MARKETING

Kualiteti

Partneriteti me firmat më të njohura gjermane është garanci për cilësinë e kualitetit të lartë.

Dergesa ne kohe

Të gjitha dërgesat arrijnë me kohë

Oferta te ndryshme

Marketing Promo gjithmonë vjen me risi dhe oferta të reja, juve vetëm ju duhet të jeni të përditësuar

https://www.youtube.com/watch?v=np0SXaYyaBM
#new

Produkti më i ri

Gati për bashkëpunim me ne !