Bones & Muscles
Doppelherz ®Mg 400+B1+B6+B12+Acid Folik 600 mcg

Formula lider e magnesiumit në Gjermani e zgjedhur nga instituti prestigjioz Nielsen dhe për çdo vit nominohet me çmimin “Top Marke”. Formula e magnesiumit së bashku me B vitaminat në formë të tabletës dedikuar të gjithë personave me aktivitete të rritura fizike dhe mendore rekomandohet tek: shtatëzënat, trajtimi i osteoporozës, dhimbjeve muskulare, pagjumësisë, marramendja, tek ngritja e energjisë së përgjithshme trupore dhe mendore, në periudha të stresit etj. Konsumohet së bashku me terapinë kronike në kohë të pacaktuar pa efekte anësore, pa sheqer dhe pa gluten me standardet Vegan të bashkimit Europian. Përdorimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit me lëng të bollshëm, jo të përtypet. Informatat nutritive në 1 tabletë: magnezium oxid 400 mg, acid folik 600 mcg, B1 4.2 mg, B6 5 mg, B12 5 mcg. Përmbajtja (Pa sheqer& pa gluten) dhe data e skadencës e shënuar në paketim, të ruhet nën temperaturë 25°C Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.

Doppelherz ®Calcium(1200)+D3+K

Për funksionim normal të eshtrave Indikohet tek osteoporoza, gratë gjatë shtatëzanisë, dhe tek rastet tjera kur kemi deficiencë në calcium karbonat. Përdorimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit me lëng të bollshëm. Përmbajtja (Pa sheqer & pa gluten), data e skadencës e shënuar në paketim. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.

Calciovin 200 ml

Magnezium citrat, calcium citrat, Vitaminë D3, Vitaminë C, Zink dhe Mangan Liquid Doppelherz® aktiv Calciovin është një lëng i lehtë për tu gëlltitur, i shijshëm i lëngshëm me formulë kalciumi, i cili është krijuar për fëmijë, të rritur dhe të moshuar. Lëngu Calciovin është menduar për njerëzit që kërkojnë marrje më të larta të mineraleve dhe vitaminave thelbësore në mënyrë që të mbështesin formimin dhe mirëmbajtjen e kockave. Kalciumi, Magnezi, Mangani, Zinku, Vitamina D3 dhe Vitamina C luajnë një rol të rëndësishëm në shëndetin e dhëmbëve dhe kockave. Duhet marrja adekuate e kalciumit për të mbështetur rritjen e kockave gjatë fëmijërisë dhe mirëmbajtjen e kockave gjatë moshës madhore. Të rriturit mund të jenë në rrezik për osteoporozë për shkak të deficitit dietik të Kalciumit. Marrja e vitaminës D3 promovon thithjen e kalciumit dhe përfshirjen e saj në kocka.

Calciovin tbl

Ndihmon në ruajtjen e eshtrave të fortë dhe të shëndetshëm. Kombinimi unik i mineraleve, vitaminave esenciale dhe Vitaminës D3 në tabletat Doppelherz® aktiv Calciovin është ideal për të mbështetur funksionimin normal dhe mirëmbajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve. Për më tepër, marrja e rregullt e tabletave Calciovin kontribuon në funksionimin e duhur të zemrës, muskujve dhe nervave. Përdorimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit me lëng të bollshëm, jo të përtypet. Informatat nutritive në 1 tabletë: Calcium carbonat 400mg, magnesium oxid 150 mg, zink 5 mg, baker 500 mcg, mangan 250 mcg, selenium 25 mcg, vitamin D3 7.5 mcg. Përmbajtja (Pa sheqer & pa gluten), data e skadencës dhe numri serik i shënuar në paketim, të ruhet nën temperaturë 25°C. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.

FERTILITY REPRODUCTIVE HEALTH
Doppelherz Conceptive for men

Doppelherz Conceptive For men është formula më e avancuar për të mbështetur fertilitetin dhe shëndetin riprodhues e zhvilluar në formën speciale në bazë të 28 kompozimeve esenciale natyrale bioactive. Rekomandohet tek meshkujtë në përmirësimin e cilësisë së spermës. Rekomandohet konsumimi nga mosha +18 vjeçare. Doppelherz Conceptive for Men është shtesë ushqimore natyrale , nuk ekziston ndonjë efekt anësor në asnjë rast konsumi me apo pa barna të tjera (nuk ka rekomandim/kufizim nga BE Eurofins. Përmbajtja (Pa sheqer & pa gluten) dhe data e skadencës e shënuar në paketim. Përdorimi:1-2 kapsula në ditë pas ushqimit me lëng të bollshëm. Informatat nutritive në një capsule: L-arginine 100 mg,L-carnitine 100 mg, Maca ekstrakt 100 mg, ekstrakt Ginsengu Siberian 50 mg, Lykopen 1.5 mg, Inositol 20 mg, Pine bark ekstrakt 20 mg, Citrus bioflavonoids 2 mg, Glutathione 2.5 mg, Coenzyme Q10 2 mg, Vitamin A 750mcg Vitamin D3 15 mcg, Vitamin E 30 mg, Vitamin C 60 mg, Vitamin B1 2.2 mg, Vitamin B 22.8 mg, Nicotinamide 24 mg, Vitamin B6 2.8 mg, acid folik 400 mcg, Vitamin b12 5 mcg, Biotin 150 mcg, Acid pantothenik 10 mg, Hekur 14 mg, zink 15 mg, mangan 1 mg, baker 1 mg, selenium 55 mcg, krom 40 mcg.

Doppelherz Conceptive for woman

Doppelherz Conceptive For woman është formula më e avancuar për të mbështetur fertilitetin dhe shëndetin riprodhues e zhvilluar në formën speciale në bazë të 28 kompozimeve esenciale natyrale bioactive. Rekomandohet tek femrat që planifikojnë shtatëzaninë dhe në muajtë e parë të shtatëzanisë. Rekomandohet konsumimi nga mosha +18 vjeçare. Doppelherz Conceptive for woman është shtesë ushqimore natyrale, nuk ekziston ndonjë efekt anësor në asnjë rast konsumi me apo pa barna të tjera (nuk ka rekomandim/kufizim nga BE dhe Eurofins. Përmbajtja (Pa sheqer& pa gluten)dhe data e skadencës e shënuar në paketim. Përdorimi:1-2 kapsula në ditë pas ushqimit me lëng të bollshëm. Informatat nutritive në një Kapsulë: Siberian ginseng ekstrakt 100 mg, choline 50 mg, L-arginine 50 mg, Inositol 50 mg, Beta carotene 3 mg, vitamin D3 15 mcg, vitamin K 75 mcg, vitamin E 28 mg, vitamin C 90 mg, Vitami B1 2.2 mg, Vitamin B2 2.4 mg, Niacin 20 mg, Vitamin B62.8 mg, Acid folik 800 mcg, Vitamin B12 5 mcg, Biotin 20 mcg, Acid pantothenik 8 mg, Magnesium 60 mg, Iron 20 mg, Zinc 15 mg, Mangan 2 mg, Bakër 1 mg, selenium 48 mcg, krom 40 mcg, jod 140 mcg.

Men active

Mbështet aktivitetin seksual të burrave Kërkesa e vazhdueshme për performancë në shoqërinë tonë moderne mund të bëhet një garë e vërtetë për sukses në jetën profesionale dhe personale. Presioni është aq i lartë sa që edhe akti i dashurisë drejtohet nga dëshira për sukses. Kur burrat e plakur i nënshtrohen herë pas here “dështimeve” të vogla, atëherë zhgënjimi është më i madh. Kjo shpesh rezulton në zhgënjim dhe ankth që mund të kontribuojnë në shfaqjen e mosfunksionimit erektil të moderuar. Informatat nutritive në 1 kapsule Maca extract 250 mg,Gotu cola extract 25 mg Ginseng 25 mg, Caffeine 25 mg, Vitamin E5 mg, Zinc7,5 mg, Selenium 25 µg. Përdorimi vetëm pas moshës 18 vjet.

Doppelherz-Vital Pregna

Shtesë ushqimore për gratë që duan të mbesin shtatëzënë, gratë gjatë shtatzanisë dhe gratë gjatë fazës së lehonisë. Punimet e fundit shkencore tregojnë se furnizimi me vitamina, minerale dhe lëndë ushqyese të veçantë në dy muajt e mëparshëm të ngjizjes ka një ndikim pozitiv në shëndetin e fëmijës që do të lindë. Doppelherz® aktiv zhvilloi shtesën ushqimore Vital Pregna për të ndihmuar gratë gjatë shtatzanisë së tyre nga koha e konceptimit deri në fund të periudhës së ushqyerjes me gji. Vital Pregna sjell ushqyesit e nevojshëm për një zhvillim të mirë të fetusit dhe foshnjës. Informatat nutritive në një capsule: Omega 3 176 mg, beta carotene 2mg, Vitamin E 12 mg, vitamin D3 5 mcg, Acid pantothenik 6 mg, Vitamin B1 1.2 mg, Vitamin B2 1.5 mg, Vitamin B6 2 mg, Acid folik 400 mcg, Biotin 60 mcg, Niacin 15 mg, Vitamin B12 2 mcg, Hekur 14mg, Magnesium 60 mg, Zink 5 mg, Bakër 1 mg, Jod 150 mcg. Përdorimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit me lëng të bollshëm, jo të përtypet. Informatat nutritive në 1 tabletë: Përmbajtja (Pa sheqer& pa gluten), data e skadencës dhe numri serike i shënuar në paketim, të ruhet nën temperaturë 25°C. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.

NEW FOCUS OPTIMAL EYES
Optimal eyes

Optimal eyes është formulimi më inovativ së bashku me omega 3 në një kapsullë të mbështjellur. Optimal eyes ndihmon në përmirësimin e nivelit lotsjellës të syrit poashtu ndihmon tek alergjitë e ndryshme që atakohen tek syri. Informatat nutritive në një kapsullë: Omega 3 580 mg, Lutein 15 mg, zeaksantinë 1 mg, Vitamin A 400 mcg, Vitamin C 120 mg, Vitamin E 12 mg, Vitamin B2 1.4 mg, Zink 10 mg, baker 500 mcg, selenium 55 mcg. Përmbajtja (Pa sheqer& pa gluten), data e skadencës dhe numri serik i shënuar në paketim,të ruhet nën temperaturë 25°C. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.

New Focus

Formulë gjithëpërfshirëse ushqyese për të ruajtur sytë e shëndetshëm dhe shikimin normal gjatë ditës dhe natës. New Focus është formula inovative që dedikohet tek: Personat me Kataraktë, glaukomë degjenerim makular, retinopati diabetike, tek personat që ndjejnë dhe kanë thatësi të vazhueshme në sy. New focus është zhvilluar nga shkencëtarët gjerman drejt shëndetiti gjithpërfshirës të syrit. Informatat nutritive në një kapsullë: Lutein 15 mg, zeaksantinë 1 mg, akstrakt boronice 50 mg, Vitamin A 400 mcg, Vitamin C 80 mcg, Vitamin E 12 mg, Vitamin B6 2 mg, Vitamin B12 2.5 mcg, acid folik 400 mcg, Bakër 300 mcg, Zink 5 mg. Përmbajtja (Pa sheqer& pa gluten), data e skadencës dhe numri serik i shënuar në paketim, të ruhet nën temperaturë 25°C. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.

VITAL TONIKUM 750 ML
Doppelherz ® Vital tonik 750ml

Vital Tonik është formulimi me i kompletuar që trajton një dimension të gjerë sëmundjesh në preventivë dhe qe ndahen ne Sistemin Nervor, qarkullimin e gjakut dhe Funksionimin e Zemrës Vital Tonik është toniku me i popullarizuar dhe lider në Gjermani nga viti 1897 që efektshëm trajton sëmundjet e zemrës si hipertensioni, Arteroskleroza, aritmit e përgjithshme,çregullimet në aparatin digjestiv. Vital Tonik ka efekt te jashtzakonshem në sistemin nervor dhe poashtu mundëson eliminim të yndyrnave të tepruara që shkakojnë pengesë në proceset e qarkullimit të gjakut nëpër tërë organizmin e njeriut.Vital Tonik ka efekt të menjëhershëm dhe tek njerëzit që vuajnë nga mungesa permanente e oreksit dhe nga marrramendja.

Tonik është një formulë më së e nevojshme për njerëzit që vuajnë nga sëmundjet e zemrës në stinën e verës për shkak të pranimin te Kaliumit. Poashtu Vital Tonik dedikohet dhe tek stina e dimrit si preventive shumë e fuqishme për tu shmangur sëmundjeve virale inflamatore tek pacientët me sëmundje të zemrës dhe tek pacientët me sëmundje nervore. Informatat nutritive në sasi 60 ml: Resveratrol 600mg, Polifenol-ektrakt rrushi i koncentruar 30 mg, Ekstrat Melise 24 mg, Ekstart Rosmarine 21 mg, Hekur(ammonium citrate) 9.9 mg, Magnesium Citrat 99.9mg, Nicotinamid 18 mg, Vitamin B12 3 mcg, Vitamin B6 3 mg, Vitamin B 2 3 mg dhe Kalium Përmbajtja (Pa sheqer& pa gluten)dhe data e skadencës e shënuar në paketim. Përdorimi:3X20ml në ditë pas ushqimit. Nuk rekomandohet nën moshën 18 vjeç, Ndalohet konsmumimi nga grate shtatëzëna dhe në gjidhënie. Poashtu ndalohet përdorimi nese keni alergjia në ndonjërën nga formulimet e sipërshenuara. Përdoret rregullisht se bashku me terapinë kronike duke mos shkaktuar asnjë efekt anësor.

Doppelherz Q10 50 mg+B vitamine-Doppelherz Q10 75 mg+Magnesium+B vitamine

Koenzima Q10, është një substancë mjaft e njohur, është një nga substancat kryesore që është e nevojshme për të prodhuar energji në pothuajse çdo qelizë të trupit. Sasi të mëdha të kësaj substance gjenden në organe të tilla si zemra, veshkat,mëlçia dhe muskujt,d.m.th. qelizat metabolike aktive. Me plakjen, kapaciteti i depozitimit të kësaj koenzime zvogëlohet, dhe për këtë arsye marrja adekuate e kësaj substance është shumë e rëndësishme. Doppelherz® Aktiv Coenzyme Q10 përmban 50mg koenzimë në kombinim me Vitaminë C, Vitaminë E, Kompleksin e Vitaminave B si dhe zinkun. Vitamina B1, B2, B6, biotina dhe vitamina C përmirësojnë metabolizmin e energjisë dhe kontribojnë në funksionimin normal të sistemit nervor. Vitamina C dhe vitamina E kanë rolin e antioksidantëve së bashku me zinkun, i cili është thelbësor për sistemin imunitar dhe është një pjesë integrale e sistemit mbrojtës të qelizave në trup. Vitamina B1 është e nevojshme për funksionimin e mirë të muskujve kardiak. Vitamina B6 është e nevojshme për karbohidratet dhe metabolizmin e proteinave.Vitamina B12 është e rëndësishme për rritjen dhe ndarjen e qelizave, dhe thelbësore për funksionin neuroneve. Dedikohet tek: Sëmundjet e zemrës, hipertensioni, plakja e qelizave. Përdorimi 1-2 kapsula në ditë pas ushqimit jo të përtypet. Rekomandohet pas moshes 30 vjeçare. Lejohet konsumimi së bashku me terapinë kronike. Nuk ka ndonje efekt anesore pa gluten dhe pa sheqer.

IMUNOPROTECT STOZZON
Imuno protect

Imuoprotect është shtesë ushqimore superiore e zhvilluar drejt mbështjetjes së përgjithshme të sistemit imunitar dhe metabolizmit të përgjithshëm. Baza kryesore mbështetet nga kompozimi i vajit të farës së zezë (Nigella Sativa) që shquhet për vetitë e shumta në organizëm. Informata nutritive në dy kapsulla: Vaj i farës së zezë 300mg, Vitamin A 180 mcg, Vitamin C 60 mg, Vitamin D 4 mcg, Vitamin E 6 mg, Zink 6 mg.

Doppelherz Zincodin (25 mg zink sulphate = 50 mg L- Histidinë + 100mg Vitmain C)

Zincodin është një formulë e avansuar zinku në formë speciale të sulfatit. Rekomandohet tek të gjithë personat. Zinku është esencial në veprimtarinë e më shumë se 400 enzimeve, zinku përfshin në thelb të gjitha funksionet kryesore metabolike: mbështet funksionimin e sistemit imunitar, kontribon në pamjen normale dhe ndihmon në ruajtjen e lëkurës, flokëve dhe thonjve të shëndetshëm. Përveç kësaj, zinku është i rëndësishëm për metabolizmin e eshtrave, shëndetin e sistemit riprodhues. Përdorimi rekomandohet nga mosha 12 vjeçare tek të gjithë personat. Merrni 1 tabletë çdo ditë pas ngrënies me lëng të mjaftueshëm. Mos përtypni. Tabletat mund të ndahen në dy gjysma, nëse është e nevojshme. Informatat nutritive më një tablet Zink sulphate 25 mg,L-Histidinë 50 mg, Vitamin C 100 mg.

Stozzon

Stozzon reflektohet në shkencë Stozzon është i vetmi produkt i autorizuar në Gjermani me efekte multidisiplinare në organizmin e njeriut duke potencuar Aromën jo të mirë qe lirohet nga trupi dhe goja. Më 1909 shkencëtarët francezë e quajtën për herë të parë ngjyrosjen e gjelbër të klorofilës së gjetheve (Greqisht: chloros = jeshile, phyllos = gjethe). Klorofila është e njohur që nga viti 1851 është kimikisht e lidhur me hemin, ngjyrën e kuqe në gjak. Që atëherë efektet e ndryshme janë studiuar në një seri ekzaminimesh shkencore. Përdorimi oral i klorofilit rezultoi në arritje të rezultateve superiore drejt mënjanimit të aromave të padëshiruara në trup dhe gojë. Stozzon ka cilësi të jashtëzakonshme deodoruese (d.m.th.-neutralizuese të erës). Klorofili mund të zvogëlojë aktivitetin e disa enzimave për ndarjen e proteinave dhe për këtë arsye të parandalojë formimin e aromave të këqija. Ajo ose sulmon drejtpërdrejt komponimet e proteinave që prodhojnë erë ose transferon procesin e kalbjes përgjatë rrugëve të tjera edhe përpara se të formohet ndonjë përbërës aromë. Përfitimet shëndetësore gjenerale të Stozzonit(klorofilës): Potenciali antikancerogjen, rrit qelizat e kuqe të gjakut, detoksifikon trupin, ngadalëson plakjen, parandalon insomaninë, vetitë anti mikrobale, rrit imunitetin, ruan dhe balanson raportin acid-alkali, forcon kockat, shton mpiksjen e gjakut, parandalon gurët në veshka, etj. lehtëson sinusitin, ekuilibron hormonet, Heqje nga simptomat e pankreatitit, përmirëson shëndetin oral,.Përdorimi: Stozzon duhet të jetë aktiv gjatë procesit të tretjes. Rekomandohet që 2-3 drazhe të merren para dhe gjatë ngrënies.

Doppelherz System Omega 3 250 ml

Është produkt inovativ në formë të lëngshme dedikuar të gjithë personave që kanë nevojë për konsumim apo rritje të niveleve të omega 3 së bashku me vitamina dhe minerale. Nuk rekomandohet për fëmijët nën 4 vjet. Informatat nutritive në 15 ml: Vitamin A 200 µg RE 25 %, Vitamin D 2,5 µg 50 % Vitamin C 100 mg 125 %, Vitamin E 6 mg (α-TE) 50 %, Vitamin B1 0,55 mg 50 %, Vitamin B2 0,7 mg 50 %, Niacin 8 mg NE 50 %, Pantothensäure 3 mg 50,, Vitamin B6 0,7 mg 50 %, Biotin 25 µg 50 %, Vitamin B12 1,25 µg 50 %, Omega 3 lëng 161 mg, (DHA) 125 mg, (EPA) 27 mg.

ACTIVE MEMORY MEGA BRAIN
Active Memory

Active memory siguron një formulë të avancuar të mikronutritientëve që kontribojnë në performancën kognitive dhe funksionimin normal të trurit. Çdo kapsulë Active memory përmban të gjithë mbështetjen nutricionale për trurin, me një balancë të vitaminave, mineraleve dhe aminoacideve dhe me një ndërtim inovativ kapsular me omega 3 të mbështjellur. Lecithina është një përzierje e fosfolipideve që janë të nevojshme për funksionimin e duhur të neuroneve. Ato janë kaq të rëndësishme për aktivitetin e trurit sa ato përbëjnë deri në 25% të masës së tij! Active Memory Kapsulat ndihmojnë :
* Lodhje mentale * Humbje të memories – demencë * Depresion * Kokëdhimbje habituale * Insomania Veçanërisht me kalimin e moshës, shumë prej nesh fillojnë të kenë probleme me memorje dhe funksionin e trurit. Disa simptoma të tjera janë humbja e përqëndrimit, përhumbja, dhe përkeqësim i aftësive të të menduarit. Problemet e trurit: Shkaqet kryesore Neurotransmetuesit janë jetikë për funksionimin normal të trurit, dhe nëse ulet sasia e tyre, ulet gjithashtu funksioni i trurit. Gjithsesi, ushqimi i mirë dhe i shëndetshëm, plotësuesit cilësorë ushqimorë ndihmojnë në detoksifikimin e trupit dhe trurit . Dozimi: 1-2 kapsula në ditë pas ushqimit, vetëm pas moshës 12 vjeçare, të konsumohet me lëng të bollshëm, jo të përtypet. Informatat nutritive në 2 tableta: Lecitinë 1000mg, vaj peshku 600 mg, Vitamin E 20 mg, Vitamin B1 2.8 mg, Vitamin B 3.2 mg, Vitamin B6 4 mg, Vitamin B12 2 mcg, Acid folik 400 mcg, Niacin 27 mg, zink 5mg, Bakër 1mg. Përmbajtja (Pa sheqer & pa gluten) dhe data e skadencës e shënuar në paketim, të ruhet nën temperaturë 25°C. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.

Mega Brain

Angazhimet e përditshme të jetës dhe punës normale po rriten në mënyrë të qëndrueshme dhe kështu këto aktivitete të shtuara ndikojnë negativisht në funksionin kardiovaskular dhe funksionet njohëse siç janë përqëndrimi dhe kujtesa. Një mënyrë jetese e shëndetshme me një aktivitet fizik të mjaftueshëm dhe një dietë të ekuilibruar kanë një efekt pozitiv në nivelet e triglicerideve dhe funksionet konjitive. Mega Brain përmbanë një kombinim të veçantë të acideve yndyrore Omega-3 DHA dhe EPA, ekstraktin e gjetheve të Ginkos, Vitaminat B dhe E,niacinës dhe ekstraketve të tjera të mbështjellur në një kapsullë të vetme. Acidet yndyrore omega-3 luajnë një rol të rëndësishëm në një dietë të shëndetshme: ato ndikojnë në normalizimin e nivelit të kolesterolit dhe triglicerideve dhe ekuilibrin në trup.
Dozimi: 1-2 kapsula në ditë pas ushqimit, vetëm pas moshës 12 vjeçare, të konsumohet me lëng të bollshëm, jo të përtypet. Informatat nutritive në 1 kapsulë: Ginko ekstrakt 50 mg, Omega 3 500 mg, Vitamin E 6 mg, Vitamin B1 0,55 mg, Vitamin B 3.2 mg, Vitamin B6 4 mg, Vitamin B12 1,25 mcg, Niacin 8 mg, Acid pantothenik 4,5 mg, zink 5 mg, Përmbajtja (Pa sheqer& pa gluten), data e skadencës e shënuar në paketim, të ruhet nën temperaturë 25°C. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.

B complex-DEPOT 45 tbl

Dopelherz B depot është formulimi i vetëm në treg i vitaminës B i ndërtuar në formën DEPOT. Forma depot lejon absorbim 24 orë të një tabletës së vetme duke ju përgjigjur saktë metabolizmit gjatë procesit të përthitjes nga organizmi. Dedikohet tek të gjithë personat së bashku me terapinë kronike. Rekomandohet përdorimi nga mosha 7 vjeçare e sipër. Informata nutritive dhe data e skadencës e shënuar në paketim. Informatat në 2 tablet: acid folik 1200 mcg, Vitamin B 18.4 mg, Vitamin B 2 9.6 mg, Vitamin B 6 12 mg, Vitamin B12 6 mcg, Niacin 43.2mg, Biotin 300 mcg, Acid pantothenik 36 mg.

PROSTATE & URINARY CARE
Prostacalm

Hipertrofia beninje e prostatës shfaqet shpesh tek burrat mbi 50 vjeç. Kjo manifestohet nga një shqetësim pak a shumë domethënës ndaj urinimit dhe urinimit më të shpeshtë që mund të ndërpritet dhe të ndryshojë cilësinë e gjumit. Doppelherz® aktiv Prostacalm është një kombinim i ekstrakteve natyrore bimore dhe antioksidantë organikë dhe minerale që kontribuojnë në funksionimin normal të prostatës dhe forcojnë mbrojtjen qelizore kundër efekteve të dëmshme të radikalëve të lirë. Farat e kungullit janë të pasura me acide yndyrore thelbësore dhe që kanë një efekt pozitiv në funksionimin e prostatës. Gjethet e hithrës ndihmojnë në lehtësimin e urinimit në prani të hipertrofisë beninje të prostatës me sterolet që ato përmbajnë. Vaji i linit përqendrohet në acidin α-linolenik, një acid yndyror omega-3 i njohur për përfshirjen e tij në zbutjen e proceseve inflamatore të përfshira në kushte të caktuara të prostatës.
Informatat nutritive në një kapsullë: Alpha linolenik acid 150mg, fara kungulli 400 mg, Ekstrakt nga gjethet e hithave 150 mg, Vitamin E 10 mg, Zinc 8 mg, Mangan 2 mg, Selenium 50 mcg.

Doppelherz ®Urocalm

Për trajtim te infeksioneve urinare dhe sëmundjeve inflamatore ndezëse gjatë urinimit dhe komplikimeve nga cistitet në tërë aparatin e traktit urinar. Dozimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit, në fazën akute dhe në preventive, të konsumohet me lëng të bollshëm, jo të përtypet. Informatat nutritive në 1 tabletë: 400mg Ekstrakt brusnice të koncetruar dhe 50 mg Dandelion pluhur i koncentruar. Përmbajtja (Pa sheqer & pa gluten) data e skadencës dhe numri serik i shënuar në paketim, të ruhet nën temperaturë 25°C. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.

MENOPAUSE
Active meno

Mirëqenia gjatë dhe pas menopauzës. Menopauza – një proces i natyrshëm në trupin e një gruaje. Menopauza është episodi i jetës së një femre që sinjalizon fundin e pjellorisë. Karakterizohet nga një rënie në prodhimin e hormoneve seksuale, e cila është përgjegjëse për shfaqjen e shenjave të buta në të rënda, siç janë ndryshimet e humorit, stresi i shtuar, djersitjet e natës dhe ndezjet e nxehta momentale-skuqjet. Megjithëse kalon në menopauzë si çdo femër tjetër, gratë që jetojnë në Azi me kuriozitet nuk e pësojnë një shqetësim të tillë. Fati i tyre mund të shpjegohet me faktin se dieta e tyre është e pasur me soja që është një burim i shkëlqyeshëm i izoflavoneve. Kombinimi bën ndryshimin! Izoflavonet e Sojës janë antioksidues që ushtrojnë efekte mbrojtëse të qelizave dhe mund të përmirësojnë shëndetin arterial. Ato njihen gjithashtu si “fitoestrogjene” për shkak të ngjashmërisë së tyre strukturore me estrogjenin dhe aktivitetet e tyre të ngjashme me hormonet. Ato u treguan me të vërtetë përmes disa studimeve klinike për të zvogëluar incidencën e simptomave të menopauzës, siç janë flukset e nxehta. Izoflavonet e Sojës mund të jenë gjithashtu të dobishme për metabolizmin e kockave, veçanërisht kur kombinohen me marrje të lartë të kalciumit dhe vitaminës D3. Dozimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit, vetëm në fazën e menopauzës dhe post menopauzës, të konsumohet me lëng të bollshëm, jo të përtypet. Informatat nutritive në kapsula: Soja isoflavone nga ekstrakti i sojës 125mg, Calcium carbonat 500 mg, Vitamin D 3 5 mcg, Vitamin B1 1.4mg, Vitamin b2 1.6mg, Vitamin B6 2mg, Vitamin B12 3mcg, Biotin 150mg, Acid folik 400 mcg. Përmbajtja (Pa sheqer & pa gluten) dhe data e skadencës e shënuar në paketim, të ruhet nën temperaturë 25°C.

Eisen Femin DIRECT

Eisen Femin DIRECT është një formulë ideale e hekurit në formë direkte në qeske të kombinuar së bashku me kompleksin e vitaminave B, vitaminës C, Acidit Folik. Me një shije të jashtëzakonshme të frutave të malit nuk shkakton pengesa gjatë përtypjes. Përmbajtja (Pa sheqer& pa gluten) dhe data e skadencës e shënuar në paketim. Përdorimi:1-2 qese në ditë pas ushqimit me lëng të bollshëm.

Irotec film coated tablet

Hekuri me përqëndrim më të lartë për largimin e anemisë në formulimin special të tablets së mbështjellur Hekuri është i nevojshëm për prodhimin e hemoglobinës Acidi folik është i nevojshëm për formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe ndihmon në zvogëlimin e rrezikut të anomalive të zhvillimit siç janë defektet e tubit nervor. Bazuar në udhëzimet e Organizatës Botërore të Shëndetit, gratë shtatzëna duhet të marrin një shtesë të hekurit dhe acidit folik sa më shpejt që të jetë e mundur gjatë shtatëzanisë. Tabletat e mbështjellura Doppelherz® aktiv IroTec lëshojnë sasi optimale të Hekurit dhe acidit folik që absorbohen ngadalshëm në komplet aparatin tretës abdominal. Informatat nutritive në një tablet te mbështjellur(film coated tablet) 158 mg ferrous sulfate, hekur elementar 48 mg, acid folik 600 mcg. Përmbajtja (Pa sheqer& pa gluten), data e skadencës dhe numri serike i shënuar në paketim,te ruhet nën temperature 25°C.Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.
IRON

DIABETIKER
Doppelherz ® Diabetiker

Shtesë ushqimore me Vitaminat dhe mineralet esenciale tek personat me diabet Përmbajtja (Pa sheqer& pa gluten)dhe data e skadencës e shënuar në paketim Përdorimi:1tabletë në ditë pas ushqimit me lëng të bollshëm. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç Informatat nutritive në një tablet Vitamin b1 2 mg,vitamin b2 1.6 mg,niacin 18 mg, vitamin B 6 3 mg, Acid folik 450 mcg, Acid pantothenik 6 mg, Vitamin B12 9 mcg, Biotin 150 mcg, Vitamin C 200 mg, Vitamin E 42 mg, Magnesium 200 mg, Krom 60 mcg, Selen 30 mcg, Zink 5 mg.

Na watrobe

Formula inovative me bazë të artiçokës me përqëndrim maksimal në proporcion 16:1 së bashku me vajin Salmon dhe kompleksit të shumë vitaminave dhe mineraleve, ndihmon në përshpejtimin e pastrimit të mëlqisë dhe ndihmon në tërë funksionin tretës në organizëm, duke mënjanuar yndyrnat e tepërta jo të mira që mbesin në organizëm. Na Watrobe është një kapsulë e veqantë e ndërtuar në formë të butë ashtu që të jetë shumë e lehtë për lukthin në tretje. Përdorimi 1-2 kapsula të buta pas ushqimit me ujë të bollshëm, nuk lejohet përtypja e kapsulave. Përmbajtja (Pa sheqer & pa gluten), data e skadencës dhe numri serik i shënuar në paketim, të ruhet nën temperaturë 25°C. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç. Informatat nutririve në një kapsullë: Artiçoka ekstrat i koncetruar 16:1 256 mg, vaj salmon 1000mg, Vitamin E 12.8 mg, Acid pantothenik 3 mg, Vitamin B6 2mg.

HAAR VITAL KIESELERDE
Haar Vital

Trajtimi intensiv dhe i kompletuar i vetmi në treg me përberës të biotinës dhe vitaminave tjera. Përbëresit unik dhe intensiv në sherimin e flokëve, lëkurës dhe thonjëve Përdorimi: 2 tableta në ditë pas ushqimit Tek adoloshentët vetëm pas moshës 12 vjeçare. Përdoret krahas terapisë akute, pa efekte anësore, pa sheqer, pa gluten me standardet Vegan.

Kieselerde plus

Kieselerde Plus është një shtesë ushqimore e kompletuar dedikuar preblemeve me flokë, lëkurë dhe thonjë në organizëm. Indikohet tek të gjithë personat që vuajnë nga rënia e flokëve, dëmtimi permanent i thonjave njollat në lëkurë dhe rrudhat e shfaqura në fytyrë dhe trup. Përdorimi: 2 kapsula në tablet në ditë pas ushqimit. Informatat nutritive në 2 tableta: Silicium 1000mg, Kollagen i hidrolizuar tip II 60 mg, Calcium 180 mg, Zink 5 mg, Bakër 1000 mcg, Mangan 1 mg, Molybden25 mcg, Selenium 40 mcg, Vitamin B 2 1.4 mg, Vitamin B 6 1.4 mg, Acid Folik 200 mcg, Biotin 350 mg, Acid pantotenik 6 mg, Vitamin C 80mg.

PROTEFIX
Protefix

Protefix është brendi gjerman i zhvilluar nga korporata Queisser Pharma me një eksperiencë përmbi 50 vite në Gjermani. Protefix ofron gamen më të pasur të kujdesit oral veçanërisht tek ngjitësit për proteza në formë neutral të fortë, Protefix ngjitës me Aloe vera dhe Protefix shpërlarësit e protezave në forma të ndryshme të paketimeve. Ndër llojet tjera të protefix ngjitësve janë Protefix me shije mint dhe së fundi Queisser Pharma ka zhvilluar formulën unike të ngjitësve për proteza me ekstrat propolisi duke shëruar njëkohësisht mukozën e gojës gjatë irritimeve nga proteza.

Doppelherz System Vital 3000 120 kapsula

L-arginina është një” aminoacid”. Përftohet nga dieta dhe është e nevojshme që trupi të bëjë proteina. L-arginina gjendet tek mishi i kuq, shpendët, peshqit dhe produktet e qumështit. Mund të bëhet gjithashtu në një laborator dhe të përdoret si ilaç. L-arginina shndërrohet në trup në një kimikatë të quajtur oksid nitrik. Oksidi nitrik bën që enët e gjakut të hapen më gjerë për përmirësimin e rrjedhës së gjakut. L-arginina gjithashtu stimulon lëshimin e hormonit të rritjes, insulinës dhe substancave të tjera në trup. Dozimi i lartë i L argininës ka efekt të fortë në përmirësimin e shëndetit riprodhues tek meshkujt. Doppelherz Vital 3000 përbëhet nga 120 kapsula ku për çdo kapsule posedon 750mg L arginine. Përdorimi: 1 kapsule në ditë pas ushqimit. Ndalohet konsumimi së bashku me viagrat stimuluesit si: Sildenafil, Vardenafil, Tadalafil Numri serik dhe data e skadencës e shënuar në paketim, Përdorimi vetëm pas moshës 18 vjeçare.

SHINY, RIBOSAN, MEGA TRIO, SELEN, PURE 3
Doppelherz Shiny

Rivitalizimi dhe forcimi i flokëve & Stimulimi i rritjes së flokëve. Të gjithë humbasin mesatarisht disa dhjetëra flokë në ditë. Humbja e flokëve është normale: është rezultat i rinovimit të flokëve me të cilin bien qimet e vjetra dhe lënë hapësirë për ato të reja. Sidoqoftë kur humbjet intensifikohen dhe bëhen më të shpejta se përtëritja e flokëve, densiteti i flokëve zvogëlohet dhe mund të çojë në pamje të dukshme pa flokë në kokë. Cilat janë shkaqet? Mbikëqyrja, stresi, dieta të pabalancuara ose joadekuate kontribojnë në përdorimin e burimeve ushqyese të nevojshme për të mbështetur rritjen dhe rinovimin e flokëve. Shiny nga Doppelherz® aktiv u krijua për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve të flokëve. Formula e saj e veçantë siguron që rrënjët e flokëve furnizohen në mënyrë optimale me vitamina, elemente dhe aminoacide që janë të nevojshme për të mbështetur rritjen e flokëve • Rritja e flokëve duke mbështetur prodhimin dhe rritjen e flokëve (Vitaminë B12, acid folik, acid
Pantothenik, zink), (Vitamina B1, B2, B6 dhe acid Pantothenic). • Forcimi i flokëve duke marrë pjesë në sintezën e keratinës (L-Metioninë, L-Cysteine, Biotin, Zink, Molibden). • Ngjyra e flokëve dhe shkëlqimi duke ndihmuar në sintezën e pigmenteve kapilare dhe duke ngadalësuar ngjyrosjen e flokëve (bakri).

Mega Trio

Bilanci i nivelit të kolesterolit dhe yndyrës në gjak Mega Trio është një capsule inovative me bazë të omegës 3 të pasur me vlera të larta EPA dhe DHA së bashku me vitaminat B dhe vitamin E. Dozimi: 2 kapsula në ditë pas ushqimit, vetëm pas moshës 12 vjeçare, të konsumohet me lëng të bollshëm, jo të përtypet. Informatat nutritive në 2 kapsula: Mega Trio omega 3 e pastër 2000 mg (prej tyre EPA 360mg dhe DHA 260 mg), Vitamin E 20 mg, Vitamin B6 6 mg, Vitamin B12 6 mcg, Acid folik 600 mg. Përmbajtja (Pa sheqer & pa gluten) dhe data e skadencës e shënuar në paketim, të ruhet nën temperaturë 25°C. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.

Ribosan 100ml

Ribosan është sirup që indikohet tek kolla e thatë dhe kolla e avancuar. Me ekstraktin e Ribwort për të qetësuar kollën e thatë dhe dhimbjen e fytit Shurupi i kollës Doppelherz® aktiv Ribosan siguron lehtësim të shpejtë nga kolla e thatë dhe ndihmon për të rikuperuar një mukozë të shëndetshme orofaringjike. Fuqia shëruese natyrore e Ribwort (Plantago lanceolata) është përdorur nga brezat për të trajtuar sëmundjet e sipërme të frymëmarrjes dhe ftohjet. Në mënyrë të veçantë Ribwort ka dhënë efekte të dobishme në trajtimin simptomatik të acarimeve orale ose faringut të shoqëruara me kollën e thatë. Për shkak të cilësive të tij të shkëlqyera terapeutike dhe mungesës së efekteve anësore, Ribwort iu dha titulli “Bimë medicinale e vitit 2014” nga Universiteti i Würzburg. Shurupi i kollës Doppelherz® aktiv Ribosan përmban një ekstrakt të butë Ribwort që jep substanca natyrale antibiotike dhe qetësuese. Këto formojnë një shtresë në mukozën e gojës dhe fytit dhe ndihmojnë në acarimet e qeta, luftojnë kundër inflamacioneve dhe lehtësojnë kollën. Aplikimi & Përbërja: Rekomandimi i konsumit: Fëmijët 1-4 vjeç: 3 herë 5 ml Fëmijët 4–12 vjeç: 3 herë 5m 10 ml Fëmijët mbi 12 vjeç dhe të rriturit: 4 herë 10 ml.

Doppelherz selenium 100 mg DEPOT

Doppelherz selen 100 mcg depot është formula më e fuqishme në treg në formën depot që lejon absorbim të ngadalësuar bazuar në funksionimin e metabolizmit në Organizëm. Konsumimi i seleniumit është më se i nevojshëm që të mbrohemi nga sëmundjet e zemrës, kanceri, çrregullimet e gjendrës tioride, vepron si antioksidant shumë i fuqishëm në organizëm, përmirëson sistemin imunitar. Informatat nutritive në 1 tabletë: 100 mg selenium depot me absorbim dyfazor të ngadalësuar në organizëm përgjatë 24 orë. Nuk rekomandohet nën moshën 18 vjet. Mos e tejkaloni dozën maksimale ditore prej 1 tablete.

Pure 3 60 cps

Bilanci i nivelit të kolesterolit dhe yndyrës në gjak Pure 3 është një capsule inovative me bazë të omegës 3 të pasur me vlera të larta EPA dhe DHA së bashku me vitaminat B dhe vitamin E. Dozimi:2 kapsula në ditë pas ushqimit, vetëm pas moshës 12 vjeçare, të konsumohet me lëng të bollshëm, jo të përtypet. Informatat nutritive në 2 kapsula: Pure omega 3 e pastër 2000 mg (prej tyre EPA 360mg dhe DHA 260 mg), Vitamin E 20 mg, Vitamin B6 6 mg, Vitamin B12 6 mcg, Acid folik 600 mg. Përmbajtja (Pa sheqer & pa gluten) dhe data e skadencës e shënuar në paketim, të ruhet nën temperaturë 25°C. Nuk rekomandohet nën moshën 12 vjeç.